Wonders Around the World construeix un skatepark a Ghana

Per: Carlos Barba

El Freedom Skatepark, situat a East Legon (Ghana), es va fer realitat en el termini de 30 dies gràcies a l’equip de Wonders Around the World, amb el finançament de Vans i el suport dels equips d’Off-White, Daily Paper i l’estudi de disseny espacial de Ghana, Limbo Accra i Space Accra.

La iniciativa de Vans i The Freedom Skatepark pretén organitzar diversos esdeveniments artístics i esportius, com ara tallers, programes de tutoria, exposicions d’art i altres competicions d’skate al continent africà. Altres plans inclouen el desenvolupament d’un cafè Wi-Fi i una botiga de skate, que s’espera que estigui en ple funcionament el primer trimestre del 2022. La missió en aquest cas és crear i mantenir una infraestructura esportiva implicant els joves a totes les fases per oferir oportunitats de treball en diversos sectors, com l’esport i el turisme, perquè se superin.

Freedom Skatepark és un bell parc de 500 m2 al cor d’Accra, situat a Shiashie, als voltants de East Legon. El disseny del Freedom Skatepark, encapçalat per l’increïble equip de Wonders Around the World, és un espai realment únic que inclou el símbol Adinkra ghanès “Faw Hodie”, que representa la independència, la llibertat i l’emancipació. Aquest skatepark pretén convertir-se aviat en una llar perquè els joves s’expressin veritablement i lliurement.